Internet nieuws

Een groep studenten van een ICT -college in het zuiden van ons land hebben in het kader van hun opleiding een pc-veiligheids experiment uitgevoerd. De opdracht luidde: "Zoek uit hoe snel een schoon geïnstalleerde pc besmet zal worden als deze, zonder enige vorm van protectie, met het internet wordt verbonden". Het resultaat was voor zowel de leerlingen als de docenten verbijsterend. Binnen één uur bleek de pc meer dan 250 virussen te bevatten.

Uw anti-virusprogramma ontdekt een virus en verwijdert het, maar is dat genoeg? Weet u zeker dat uw systeem nu schoon is en probleemloos zal blijven werken?

Maak een zoekprofiel aan en je wordt op de hoogte gehouden zonder te speuren!.
Gebruik jij, net als miljoenen andere mensen marktplaats om leuke dingen op te speuren, dan is deze freeware zoekassistent een must.
Maak een profiel aan van het product dat je zoekt, en de zoekassistent zal marktplaats afspeuren en een melding geven als er iets nieuws bij gekomen is.

Radio Online: is een streaming radioprogramma dat compleet zonder windows interface werkt. Naast radio luisteren en TV kijken kun je ook MP3, WMA, MID en M3U bestanden afspelen.
Alles werkt met een icoontje in je systray (icoontje rechtsonderin naast je klok).

 

videostreamingDeze handleiding beschrijft hoe je videobeelden streamt over het internet neer. De programma’s die gebruikt worden zijn allemaal GRATIS (FREEWARE), en kan je zo downloaden.

Weer hebben we de hand weten te leggen op een wel heel mooi geschreven stukje programmatuur. Het is een Radio programma geschreven door Raymond vd Velden wat draait op uw PC (alleen Windows PC's). Het mooie is dat je niets hoeft te installeren. Je hebt ongeveer alle bekende radio zenders van NL en je kan ook je eigen muziek er in openen!

NZBPlayer is een uniek en gratis Usenet Newsreader ontworpen voor het downloaden en streamen van hoge kwaliteit video-binaries uit Newgroups. Als je veel van Usenet-gebruik maakt, dan is dit programma is een must.Als je dat nog niet doet, dan NZB-speler is de beste reden om een geworden! NZB divx streamen vanaf usenet nieuwsgroepen met nzbplayer

Heel wat Amerikaanse televisieseries worden sinds kort ook online uitgezonden, maar wij kunnen daar helaas niet van genieten. De websites herkennen uw ip-adres als niet-Amerikaans en verlenen u daarom geen toegang. Maar met een omleiding via Hotspot Shield wordt u wél als Amerikaan beschouwd. Het gratis programma geeft u een virtueel Amerikaans ip-adres.

JLC's Internet TV is een gratis programma voor het kijken en Browsen van duizenden TV zenders die beschikbaar zijn op het internet. Het is waarschijnlijk de grootste en het meest up to date database van zenders ooit, en gebruikers kunnen zelf zenders toevoegen en nomineren.

Nieuw website met youtube converter. YouTube-mp3.org is de makkelijkste online dienst voor het converteren van videos naar mp3. Je hebt geen account nodig, alleen maar een YouTube URL. Ze starten het converteren naar het audiobestand gelijk vanuit je videobestand naar mp3 zo snel mogelijk nadat jij hem hebt ingevoerd.

Je ziet een enorm gave clip op youtube met lekkere muziek die je maar niet uit je hoofd kan halen maar je wil niet vreemde programma op je PC installeren. Zoek niet verder, wij hebben de oplossing gevonden. Youtube video naar MP3 bestand omzetten is met fechmp3.com zo gepiept.

 

Cool MP3 Splitter is een handig programma om grote mp3 files mee op te delen in kleinere zodat ze wel op een cd passen of je haalt een leuk stukje uit een plaat om er een ringtone van te maken.

Advertisement