We're serious about tips

Deziweb Webhosting

Satreparatie.nl

Youtips.nl bestaat vijf jaar!

Youtips.nl bestaat drie jaar! We bestaan 5 jaar vandaag!  Iedereen, allemaal, ook de mensen die alleen maar meelezen, enorm bedankt!
Dankzij jullie allemaal is dit een schitterend mooie site geworden voor ieder wat wils. We hebben ons zelf getrakteerd op een nieuwe template met nog meer mogelijkheden, waar we druk mee bezig zijn.
  Youtips.nl bestaat drie jaar. We hebben als team de afgelopen drie jaar genoten van de reacties die we kregen van onze bezoekers.
 
We zijn echt blij met Youtips.nl. We zijn uitgegroeid tot een website met 233 leden (accounts), 2200 bezoekers per dag, vele reacties en de inspiratie voor het schrijven. Achter de schermen van youtips.nl wordt  visie naar een nieuw Youtisp.nl voor het jaar 2012 uitgestippeld. We verwachten veel van 2012, het belooft een bijzonder jaar te worden!

Andere plannen zullen we begin juni met jullie delen. We willen graag dat jullie, de bezoekers van Youtips.nl, op de hoogte worden gehouden van onze plannen.
 
We weten dat er veel mensen zijn die zich niet geroepen voelen om te reageren en alleen met veel plezier de tips lezen, maar vandaag willen we toch een beroep doen op jullie (bezoekers).
 
We hopen dat jullie, waardevolle bezoekers van Youtips.nl, de vragen willen beantwoorden. We zijn benieuwd!
 
1. Wat betekent Youtips.nl voor jullie?
2. En wat vinden jullie van Youtips.nl?
3. Wat zouden jullie nog meer willen zien op Youtips.nl?
 
We zien uit naar jullie reacties,
 
Youtips team