Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Squash Spelwijzer

Squash SpelwijzerDit is een beknopt overzicht van de squash regels. Het is niet een vervanging van de officiƫle regels, en dient derhalve te worden gebruikt als hulpstuk bij de WSF regels, geldig m.i.v. mei 2001.

Lees meer...

Voeding

VoedingDe voeding is een niet te verwaarlozen onderdeel van het sporten, vooral bij powertraining. Het vergroot de prestaties aanzienlijk, doordat het lichaam beter in staat is om energie te verbranden en simpelweg omdat hij meer energie te verbranden heeft. De term 'voeding' van een krachttrainer is in te delen in 2 totaal verschillende begrippen. Ten eerste heb je de gewone dagelijkse voeding die zo evenwichtig mogelijk moet zijn met het innemen van veel eiwitten, voldoende vitaminen en over het algemeen zoveel mogelijk energie...

Lees meer...

Hoe begin je met training?

Hoe begin je met trainingAls je van plan bent om te beginnen of er nog van overtuigd moet worden om er met te beginnen dan vind je hier wel iets dat je kan helpen. Hier vind je onder andere een inleiding tot de sport en enkele regels die je beter in acht kunt nemen. Maar ook als je al een tijdje bezig bent kun je hier nog je gading vinden, om gewoon eens alles op te frissen of om de details die je nog niet wist op te vullen.

Lees meer...

Spelregels Snooker

SnookerSNOOKER REGELS 
Frame
Een ‘frame’ is beëindigd, wanneer

  • een van de spelers opgeeft of
  • de zwarte bal uiteindelijk gepot is of er een fout gemaakt wordt als alleen zwart en de speelbal nog op tafel zijn.

  

Lees meer...

Spieren

spierenOm goed te kunnen powertrainen heb je, op z'n minst, een oppervlakkige kennis nodig van je spieren (zowel de werking ervan, als de verschillende spiergroepen). Hierdoor zul je in staat zijn om beter te begrijpen wat er gebeurt op het moment dat je aan het trainen bent. Zo zul je je oefeningen beter en effectiever kunnen uitvoeren. Maar voor wie nog niet begonnen is of maar nog net begonnen is, heeft dit deel weining nut, omdat het details geeft die je als "groentje" nog niet moet kennen.

Lees meer...

Spelregels van de Dartsport

ImageDe spelregels van de dartsport

Wat zijn de spelregels van darten en hoe werkt de puntentelling? In het geval u wat minder bekend bent met deze populaire sport, maar er wel wat meer over zou willen weten geeft Youtips.nl u hier de nodige informatie over het darten!

Lees meer...

Fitnessruimte

FitnessruimteHet is je misschien nog niet duidelijk, maar het uitoefenen van krachttraining gebeurd dus wel degelijk in een gymzaal. Als je je afvraagt hoe zo'n zaal eruitziet, wel links hiervan zie je een goed voorbeeld. Meestal zijn het kleine zaaltjes waar er zoveel mogelijk toestellen in worden gepropt. Er zijn natuurlijk ook grotere en beter uitgeruste zalen, maar die komen minder voor. Voor wie begint met krachttraining kan het soms wat onwennig overkomen om alle toestellen zo bij elkaar te zien staan, daarom geef ik hier een klein overzicht van wat je er te beleven valt.

Lees meer...

Darts 2008 release

Darts 2008 release

Vereiste schermresolutie: 1024x768
Dit is een shareware versie. (100 legs)

De mogelijkheden van dit programma zijn:
- Score bijhouden tijdens 301, 501, 701, 1001. (b/o 1 t/m 11 legs en b/o 1 t/m 23 sets)

Lees meer...

Oefeningen

OefeningenHier staat een overzicht van enkele veelgebruikte oefeningen bij het trainen. Er zijn natuurlijk bij elke oefening verschillende variaties nodig en het is onmogelijk om ze allemaal op te noemen, maar hier staat al een basis waarmee je al zeker kunt beginnen. Bij het bepalen van het gewicht is er een belangrijke regel die ik wel met je wil delen. Het is NIET zo belangrijk hoeveel gewicht je neemt, het is vooral belangrijk hoe je je oefening uitvoert. Hoe voer je een oefening uit? Neem nooit gewichten waarvan je op voorhand weet dat je ze onmogelijk kunt heffen (maar om vooruit te komen moet je toch af en toe de grenzen van het mogelijke overschrijden).

Lees meer...

Darts 2006 release

Darts 2006 release

Vereiste schermresolutie: 800x600

De mogelijkheden van dit programma zijn:
- Score bijhouden tijdens 301, 501, 701, 1001. (b/o 1 t/m 11 legs en b/o 1 t/m 23 sets)
- Statistieken bijhouden

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Gezondheid Sport