Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Firefox - Instellen als standaard browser

Firefox als standaard browser Instellen. U klikt op een link (in de mail bijvoorbeeld) en steeds wordt Internet Explorer maar weer geopend. Deze oplossing werkt altijd om Firefox in te stellen als standaard toepassing:

 

Lees meer...

ListenToYouTube

ListentoyoutubuJe ziet een enorm gave clip op youtube met lekkere muziek die je maar niet uit je hoofd kan halen maar je wil niet vreemde programma op je PC installeren. Zoek niet verder, wij hebben nog een oplossing gevonden. Youtube video naar MP3 bestand omzetten is met ListenToYouTube.com zo gepiept.

Lees meer...

Virussen binnen een half uur onschadelijk

Kon een computervirus vroeger razendsnel hele computernetwerken en computersystemen platleggen, tegenwoordig kunnen zij binnen een half uur uitgeschakeld zijn. Lees er alles over. Het is verbazingwekkend hoe snel een computervirus hele computernetwerken en computersystemen plat kan leggen. Het is de keerzijde van het Internet, die een goede beveiliging noodzakelijk maakt. Dit artikel gaat in op de achtergronden van virussen en de maatregelen die u kunt treffen.

Lees meer...

Youtube muziek downloader gratis

etchmp3Je ziet een enorm gave clip op youtube met lekkere muziek die je maar niet uit je hoofd kan halen maar je wil niet vreemde programma op je PC installeren. Zoek niet verder, wij hebben de oplossing gevonden. Youtube video naar MP3 bestand omzetten is met fechmp3.com zo gepiept.

 

Lees meer...

Marktplaats Zoekassistent

Marktplaats ZoekassistentMaak een zoekprofiel aan en je wordt op de hoogte gehouden zonder te speuren!.
Gebruik jij, net als miljoenen andere mensen marktplaats om leuke dingen op te speuren, dan is deze freeware zoekassistent een must.
Maak een profiel aan van het product dat je zoekt, en de zoekassistent zal marktplaats afspeuren en een melding geven als er iets nieuws bij gekomen is.

Lees meer...

Raymond Radio

RadioWeer hebben we de hand weten te leggen op een wel heel mooi geschreven stukje programmatuur. Het is een Radio programma geschreven door Raymond vd Velden wat draait op uw PC (alleen Windows PC's). Het mooie is dat je niets hoeft te installeren. Je hebt ongeveer alle bekende radio zenders van NL en je kan ook je eigen muziek er in openen!

 

 

Lees meer...

Kwaadaardige software verwijderen

Kwaadaardige softwareUw anti-virusprogramma ontdekt een virus en verwijdert het, maar is dat genoeg? Weet u zeker dat uw systeem nu schoon is en probleemloos zal blijven werken?

Lees meer...

Een veiliger internetverbinding in 3 stappen

Een groep studenten van een ICT -college in het zuiden van ons land hebben in het kader van hun opleiding een pc-veiligheids experiment uitgevoerd. De opdracht luidde: "Zoek uit hoe snel een schoon geïnstalleerde pc besmet zal worden als deze, zonder enige vorm van protectie, met het internet wordt verbonden". Het resultaat was voor zowel de leerlingen als de docenten verbijsterend. Binnen één uur bleek de pc meer dan 250 virussen te bevatten.

Lees meer...

NZBplayer

NZBplayerNZBPlayer is een uniek en gratis Usenet Newsreader ontworpen voor het downloaden en streamen van hoge kwaliteit video-binaries uit Newgroups. Als je veel van Usenet-gebruik maakt, dan is dit programma is een must.Als je dat nog niet doet, dan NZB-speler is de beste reden om een geworden! NZB divx streamen vanaf usenet nieuwsgroepen met nzbplayer

Lees meer...

Cool Mp3 Splitter

Cool p3 splitterCool MP3 Splitter is een handig programma om grote mp3 files mee op te delen in kleinere zodat ze wel op een cd passen of je haalt een leuk stukje uit een plaat om er een ringtone van te maken.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Internet