Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Firefox - Instellen als standaard browser

Firefox als standaard browser Instellen. U klikt op een link (in de mail bijvoorbeeld) en steeds wordt Internet Explorer maar weer geopend. Deze oplossing werkt altijd om Firefox in te stellen als standaard toepassing:

 

Lees meer...

Virussen binnen een half uur onschadelijk

Kon een computervirus vroeger razendsnel hele computernetwerken en computersystemen platleggen, tegenwoordig kunnen zij binnen een half uur uitgeschakeld zijn. Lees er alles over. Het is verbazingwekkend hoe snel een computervirus hele computernetwerken en computersystemen plat kan leggen. Het is de keerzijde van het Internet, die een goede beveiliging noodzakelijk maakt. Dit artikel gaat in op de achtergronden van virussen en de maatregelen die u kunt treffen.

Lees meer...

Marktplaats Zoekassistent

Marktplaats ZoekassistentMaak een zoekprofiel aan en je wordt op de hoogte gehouden zonder te speuren!.
Gebruik jij, net als miljoenen andere mensen marktplaats om leuke dingen op te speuren, dan is deze freeware zoekassistent een must.
Maak een profiel aan van het product dat je zoekt, en de zoekassistent zal marktplaats afspeuren en een melding geven als er iets nieuws bij gekomen is.

Lees meer...

Kwaadaardige software verwijderen

Kwaadaardige softwareUw anti-virusprogramma ontdekt een virus en verwijdert het, maar is dat genoeg? Weet u zeker dat uw systeem nu schoon is en probleemloos zal blijven werken?

Lees meer...

Een veiliger internetverbinding in 3 stappen

Een groep studenten van een ICT -college in het zuiden van ons land hebben in het kader van hun opleiding een pc-veiligheids experiment uitgevoerd. De opdracht luidde: "Zoek uit hoe snel een schoon geïnstalleerde pc besmet zal worden als deze, zonder enige vorm van protectie, met het internet wordt verbonden". Het resultaat was voor zowel de leerlingen als de docenten verbijsterend. Binnen één uur bleek de pc meer dan 250 virussen te bevatten.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Internet Veilig op Internet