Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Free Studio Manager

Free Studio ManagerFreeStudio is één enkel pakket dat alle software van DVDVideoSoft bundelt om met video, audiodossiers en DVD te werken!

Met deze vrije software kunt u video en audiodossiers naar verschillende formaten; iPod, PSP, iPhone, Blackberry en andere draagbare apparaten omzetten.

Brand en rip DVDs en audioCDs.
Upload en download video's en muziek naar uw computer, iPod, PSP,iPhone of Blackberry,
of voer het fundamentele bewerken van audio en videodossiers uit.

Lees meer...

Verwijder genuine advantage

Genuine advantege meldingKrijgt U ook de melding "u bent mogelijk de dupe geworden van softwarevervalsing" dan heeft U de genuine advantage software geinstalleerd.
Microsoft kan hiermee controleren of de Windows die U heeft geinstalleerd origineel is "en geen "copy of backup"

Lees meer...

MSN uit XP verwijderen

Deïnstalleer de Windows Messenger.
Microsoft heeft het de gebruiker heel erg moeilijk gemaakt om de Windows Messenger te deïnstalleren. Kiest u voor Start >> Configuratiescherm >> Software, dan zult u dit programma niet aantreffen in de lijst van programma's.

Lees meer...

Sling Media onthult de nieuwe OEM-producten op CES 2010

Sling_Monitor_150

Las Vegas, Nev, Verenigde Staten - 6 januari 2010 - Sling Media, Inc, een volledige dochteronderneming van EchoStar Corporation (NASDAQ: SATS), heeft vandaag vier producten als onderdeel van een uitgebreide strategie gericht op aanbieders van televisie en de consument elektronica fabrikanten. Gebruikmakend van de bekroonde technologie in de kern Slingbox ®-product, heeft Sling Media elegante, gemakkelijk te installeren nieuwe producten gecreëerd die video PlaceShifting leveren, zodat iedereen kan genieten van hun video rond hun huis of over de hele wereld.

Lees meer...

Computer Langzaam

Ruim uw Virtueel Geheugen op.


Wanneer de computer over onvoldoende RAM-geheugen beschikt en er meer geheugen nodig is om de huidige taak te voltooien, wordt ruimte op de vaste schijf gebruikt om RAM-geheugen te simuleren. In Windows wordt dit virtueel geheugen genoemd. De ruimte die op de vaste schijf wordt gebruikt als RAM-geheugen wordt vaak het wisselbestand genoemd. Dit principe is vergelijkbaar met de swapfile van UNIX. Het wisselbestand voor het virtuele geheugen (dat de naam Pagefile.sys heeft) dat standaard wordt gemaakt tijdens de installatie is 1,5 keer zo groot als de hoeveelheid RAM-geheugen in de computer.

Lees meer...

Kijk uw TV overal

Kijk uw TV overal
Mis nooit meer uw eigen tv-programma's, ongeacht waar je bent. Met de Slingbox SOLO ®, neem uw TV met u op de weg. Eenvoudig aansluiten van de Slingbox SOLO op nagenoeg elk van uw apparaten home theater en streamen van uw standaard-definitie (SD) inhoud op uw computer of mobiele telefoon via het internet, overal in de wereld.

Lees meer...

Windows soepeler starten en afsluiten

WindowsGebruikers moeten ongestoord, veilig en zeker kunnen werken. Daarom wordt Windows XP standaard uitgeleverd met een veilige basisinstelling. De gebruiker staat het daarna uiteraard vrij om deze basisinstellingen naar eigen inzichten te veranderen.

Lees meer...

Probleem met hp pavilion toetsenbord

hp pavilionTekens op toetsenbord kloppen niet altijd. Het probleem van HP Pavilion toetsenbord. Sommige tekens zoals @ staan onder een andere toets waar een anderteken hoort te staan.

Toetsenbord is niet goed ingesteld!!!

 

 

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Multimedia