Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Free Studio Manager

Free Studio ManagerFreeStudio is één enkel pakket dat alle software van DVDVideoSoft bundelt om met video, audiodossiers en DVD te werken!

Met deze vrije software kunt u video en audiodossiers naar verschillende formaten; iPod, PSP, iPhone, Blackberry en andere draagbare apparaten omzetten.

Brand en rip DVDs en audioCDs.
Upload en download video's en muziek naar uw computer, iPod, PSP,iPhone of Blackberry,
of voer het fundamentele bewerken van audio en videodossiers uit.

Lees meer...

MSN uit XP verwijderen

Deïnstalleer de Windows Messenger.
Microsoft heeft het de gebruiker heel erg moeilijk gemaakt om de Windows Messenger te deïnstalleren. Kiest u voor Start >> Configuratiescherm >> Software, dan zult u dit programma niet aantreffen in de lijst van programma's.

Lees meer...

Computer Langzaam

Ruim uw Virtueel Geheugen op.


Wanneer de computer over onvoldoende RAM-geheugen beschikt en er meer geheugen nodig is om de huidige taak te voltooien, wordt ruimte op de vaste schijf gebruikt om RAM-geheugen te simuleren. In Windows wordt dit virtueel geheugen genoemd. De ruimte die op de vaste schijf wordt gebruikt als RAM-geheugen wordt vaak het wisselbestand genoemd. Dit principe is vergelijkbaar met de swapfile van UNIX. Het wisselbestand voor het virtuele geheugen (dat de naam Pagefile.sys heeft) dat standaard wordt gemaakt tijdens de installatie is 1,5 keer zo groot als de hoeveelheid RAM-geheugen in de computer.

Lees meer...

Windows soepeler starten en afsluiten

WindowsGebruikers moeten ongestoord, veilig en zeker kunnen werken. Daarom wordt Windows XP standaard uitgeleverd met een veilige basisinstelling. De gebruiker staat het daarna uiteraard vrij om deze basisinstellingen naar eigen inzichten te veranderen.

Lees meer...

Verwijder genuine advantage

Genuine advantege meldingKrijgt U ook de melding "u bent mogelijk de dupe geworden van softwarevervalsing" dan heeft U de genuine advantage software geinstalleerd.
Microsoft kan hiermee controleren of de Windows die U heeft geinstalleerd origineel is "en geen "copy of backup"

Lees meer...

Een opgeruimd begin

Optimalisatie en grote schoonmaak van je computerOptimalisatie en grote schoonmaak van je computer. Uw computer even goed onder handen te nemen. Verwijder oude programma’s, wis overbodige bestanden en verbeter de presentatie. Lees en leer aan de hand van dit praktische stappenplan.

Lees meer...

IE8 compatibiliteits probleem

IE8 compatibiliteits probleemVoor de release van Windows Internet Explorer 8 is de nieuwste standaardenmodus de standaardweergavemodus. Doordat webinhoud in Windows Internet Explorer 8 zoveel mogelijk conform de standaarden wordt weergegeven, hoeven ontwikkelaars zo weinig mogelijk aangepaste code te schrijven voor afzonderlijke browsers. Inhoud die voor eerdere versies van Internet Explorer is geschreven, wordt mogelijk echter anders dan bedoeld weergegeven.

 

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Multimedia Multimedia Tips Computer - Windows