Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

GTA IV Complete Strategy Guide Maps Cheats Codes

 GTAIV Cheat CodesWelcome one and all to our basics section. Here, you'll find information on various facets of Grand Theft Auto IV that will allow you to master the fundamentals. With the fundamentals fully mastered, your GTAIV experience will become both easier and more enjoyable. 

Lees meer...

XBOX360 Game Manuals

ImageHeeft U ook wel is, dan koop je een spel en na een tijdje spelen wil je eigenlijk dieper gaan in het spel element. Dan pak ik even de handleiding erbij en ga me er is lekker in verdiepen. Maar wat blijkt...........Je bent je Handleiding kwijt.

     Hieronder voor de mensen die wel een spel hebben maar geen manual meer.
Alle titels zijn zeker in het Engels, maar sommige hebben meerdere talen als Frans enz.

Lees meer...

PS3 Game Manuals

PS3, Playstation,Game ConsoleHeeft U ook wel is, dan koop je een spel en na een tijdje spelen wil je eigenlijk dieper gaan in het spel element. Dan pak ik even de handleiding erbij en ga me er is lekker in verdiepen. Maar wat blijkt...........Je bent je Handleiding kwijt.

     Hieronder voor de mensen die wel een spel hebben maar geen manual meer. Alle titels zijn zeker in het Engels, maar sommige hebben meerdere talen als Frans enz.

Lees meer...

Wii Game Manuals

Wii, Nintendo, Game ConsoleHeeft U ook wel is, dan koop je een spel en na een tijdje spelen wil je eigenlijk dieper gaan in het spel element. Dan pak ik even de handleiding erbij en ga me er is lekker in verdiepen. Maar wat blijkt...........Je bent je Handleiding kwijt.
     Nieuwe Manuals Toegevoegd !!!

Lees meer...

Maak van een EyeToy een Webcam

eyetoy-webcam,PlaystationHet is gemakkelijk de Eyetoy als een webcam voor Windows te installeren en het is het eigenlijk best waard. De afbeeldingskwaliteit is uitstekend en evenaart vele van de duurdere webcams gemaakt speciaal voor de computer. De Eyetoy zal voor video overdracht werken voor bijvoorbeeld MSN of Skype voor video/film doeleinden of voor webcam spelletjes zoals Camgoo.

Lees meer...

PS2 met Harde Schijf

PS2 met Harde SchijfVeel Game liefhebbers van de PS2 gebruiken nog steeds DVD’s om hun games mee af te spelen.
Er is ook een manier om de games via een Harde Schijf af te spelen.

Lees meer...

WalkThrough

walkthroughAls je een game speelt, en dan met name een adventure of een platformgame heb je wel eens dat je heel erg hard probeert, maar helemaal niet verder kan komen of net niet het level kan halen omdat je niet weet hoe je verder moet lopen, of net die puzzel te moeilijk voor je is.

Lees meer...

Woorden lijst voor de Gamer

woordenlijstAls gamer wil je graag weten wat sommige woorden betekenen, hieronder hebben wij ze even op een rijtje gezet.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Multimedia Multimedia Tips Game Console