Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Maak van een EyeToy een Webcam

eyetoy-webcam,PlaystationHet is gemakkelijk de Eyetoy als een webcam voor Windows te installeren en het is het eigenlijk best waard. De afbeeldingskwaliteit is uitstekend en evenaart vele van de duurdere webcams gemaakt speciaal voor de computer. De Eyetoy zal voor video overdracht werken voor bijvoorbeeld MSN of Skype voor video/film doeleinden of voor webcam spelletjes zoals Camgoo.

Ikzelf heb de Eyetoy in gebruik als een Webcam, en moet zeggen dat ik er heel tevreden mee ben.
Omdat de Eyetoy een ingebouwde microfoon heeft, heb je geen aparte microfoon meer nodig. 
Maar natuurlijk, is installatie volledig voor uw eigen risico!  Indien u weet hoe U een nieuw apparaat moet installeren, kunt U de onderstaande installatie beschrijving kunnen overslaan en uw Eyetoy direkt aan kunnen sluiten en de bijbehorende driver updaten.

Installatiehandleiding

Stap 1: Identificeer uw Eyetoy en krijg het correcte bestuurder

Open Apparaat Beheer door gaan naar het Menu> Configuratie scherm > Systeem> Hardware> en dan Apparaat Beheer. Sluit uw Eyetoy op de USB poort van uw computer aan. Indien Windows aangeeft via een pop-up "nieuw Hardware gevonden" annuleer dit en ga verder met de installatie via het apparaat Beheer. U zou  de Eyetoy in de Apparaat Beheer lijst onder "Beeldapparaten" moeten zien  verschijnen, en er zou een grote gele alerte uitroep teken achter staan. Het zal U nu ook precies vertellen welke Eyetoy model U heeft,  ofwel de Namtai ofwel Logitech.

eyetoy-webcam,Playstation

Download de juiste driver voor Uw Eyetoy en Unzip deze op een door U gekozen plaats.


Stap 2

Nog steeds in Apparaat Beheer, klik nu met de rechtermuis op uw Eyetoy en selecteer "Stuurprogramma bijwerken".

eyetoy-webcam,Playstation

Stap 3


eyetoy-webcam,Playstation

 

U bevindt zich hier: Home Multimedia Multimedia Tips Game Console Maak van een EyeToy een Webcam