Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Fujifilm FinePix REAL 3D W3

Velen van jullie weten dat ik op dit moment met de famillie op zon vakantie ben in Orlando, Florida. Ik besloot om mijn HTC Evo 3D mee te nemen, omdat ik dacht dat het wel leuk zou zijn om alles op fot en video te zetten. Echter, zo goed als de Evo is, wanneer je die 3D-foto's probeert af te drukken of ze te converteren naar 2D-voor een review op een PC of een Mac ontbreekt er iets, vooral omdat de foto's niet worden geschoten in de volle 5 megapixels waar de camera wel toe in staat is. Maar in plaats daarvan gebruikt hij slechts 2 megapixels. U kunt zich afvragen waarom er twee 5MP sensoren opzitten, maar dat is een onderwerp voor een volgende keer!

Lees meer...

Sony Ericsson Xperia ray unboxing video

Sony Ericsson lijkt de Android telefoons er met een indrukwekkend hoog tempo eruit te persen, met deze week de Xperia Ray.

Bij de eerste inspectie van de 'Ray' lijkt het een beetje op een kleinere Arc met vergelijkbare design elementen. Wat er echter uitspringt bij de Ray is het scherm. Ondanks dat het slechts een 3,3 inch scherm is, zijn ze er toch in geslaagd om er 480x854 pixels in te proppen in zo'n kleine ruimte. En het resultaat ziet er geweldig uit met een extreem scherpe scherm met een hoge pixel-dichtheid.

Lees meer...

Review Conqu voor BlackBerry PlayBook

Conqu voor de Blackberry PlayBook is een to-do lijst en een planning apllicatie. Persoonlijk gebruik ik het bijna als een vervanger voor de kalender.

De lay-out van Conqu is erg basic en makkelijk te gebruiken, dat is ook de reden waarom deze app mij zo aan spreekt. Wanneer je de applicatie opent, krijg je een scherm met informatie geeft die je nodig hebt. Je krijgt een meervoudige raamwerk om te bekijken, wat een standaard is geworden op Note toepassingen voor tablets. Aan de linkerkant heb je je categorieën: Postvak IN, Vandaag, Volgende, Toekomst, Wachten, Projecten en Meldingen.

Lees meer...

Acer beTouch E210 review

Er zijn nu al tal van telefoons op de markt met een toetsenbord, maar verrassend genoeg, in een markt met volop keuze, zijn er niet veel portret qwerty apparaten die draaien op een Android, ondanks het feit dat het   's werelds meest populaire platform is. Het lijkt alsof het niet de meest populaire vorm factor is, op zijn zachtst gezegd, maar dit heeft Acer er niet van weerhouden - ze proberen hun geluk met de E210.

Lees meer...

Premium Samsung Apps Store voor Android

Bijna elke fabrikant met Android-smartphones in hun stal hebben hun eigen speciale applicatie winkel, of op zijn minst hun eigen afdeling van de officiële App Market. Terwijl de Samsung's applicatie winkel niet nieuw is (Samsung komt voorgeïnstalleerd Apps op vele Galaxy en Wave-apparaten) biedt het nu ook betaalde apps aan. Engeland is is een van de eerste landen die toegang krijgen tot deze nieuwe winkel, met de belangrijkste verschil, dat er geen hinderlijke aanmeldingsproces is, en in de toekomst de mogelijkheid om te betalen met creditcard of via uw telefoonrekening.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Multimedia Tracy and Matt