Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Software update voor u DVD Recorder

Software update voor u DVD Recorder of spelerSoftware update voor u DVD Recorder of speler
Voor nieuwe type DVR Recorders komt geregeld nieuwe software beschikbaar, deze kunt u downloaden op de website van fabrikant. Wanneer u het bestand heeft gedownload dient u het op een DVD te branden.

Lees meer...

Software updates LCD TV

Software update voor u TVSoftware update voor u LCD TV

Voor nieuwe type TV's komt geregeld nieuwe software beschikbaar, deze kunt u downloaden op de website van fabrikant. De meest recente versie kunt u downloaden alsmede de gebruiksaanwijzingen. Wanneer u het bestand heeft gedownload dient u het op een USB stick te plaatsen en het bestand uit te voeren, vervolgens worden de benodigde bestanden op de USB stick geïnstalleerd.

Lees meer...

Dell E151Fpb LCD Monitor

Dell E151Fpb LCD Monitor How To Repair Dell E151Fpb LCD monitor. Geen weergave probleem. Dell E151fpb LCD monitor kwam met de klacht van geen macht maar op zorgvuldig kijken naar het LCD-scherm kunt u zien een zeer licht (blur) witte flitsen over het scherm en het lampje brandt niet. Het verwijderen van het deksel was een beetje makkelijk in vergelijking met andere modellen. Zoals gebruikelijk wanneer het moederbord en macht boord werden blootgesteld, ik zou er voor elke bulged condensator, donkere ruimte, een connector los en etc. Echter deze monitor ziet er perfect planken oke. De volgende stap was de scheiding van de macht / omvormer aan boord van de raad van bestuur.(google beta vertaling))

Lees meer...

Medion Monitor LTM170

Medion Monitor LTM170Jaar van productie: 2004
Medion LTM170 TFT-monitor reparatie In dit artikel staan een aantal standaard oplossingen hoe je een defecte monitor weer aan de praat zou kunnen krijgen.
WAARSCHUWING: Let op: op sommige onderdelen in een monitor staat hoogspanning, ook als het apparaat uitstaat. Laat de monitor daarom eerst 8 uur uitstaan, met de stekker uit het stopcontact.

Lees meer...

LG 570LE Monitor

LG 570LE MonitorJaar van productie: 2003
LG 570LE LCD Monitor reparatie. In dit artikel staan een aantal standaard oplossingen hoe je een defecte monitor weer aan de praat zou kunnen krijgen.
WAARSCHUWING: Let op op sommige onderdelen in een monitor staat hoogspanning, ook als het apparaat uitstaat. Laat de monitor daarom eerst 8 uur uitstaan, met de stekker uit het stopcontact.

Lees meer...

DAEWOO DVD Player DV-700 S

DAEWOO DVD Player DV-700 STechnische informatie voor reparatie van deze DVD speler.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Multimedia Tracy and Matt Audio en Video