Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Archos 80 G9 op bestelling leverbaar

 

Op zoek naar een goedkope Android tablet, maar met zeer goede specificaties ? Nou, de Archos 80 G9 zou een kanshebber zijn. Beschikbaar vanaf slechts 299 euro. Draaiend op Android Honeycomb zou deze 8 inch tablet wel eens succesor kunnen worden.

Lees meer...

HTC Rhyme Accessories - Video

Eerder deze week Kondigden we de HTC Rhyme aan, Herrinert u zich nog, diegene voor de dames. Je mag er wel een kopen als man zijnde, maar dan kun je niet voor de paarse gaan.

Hoe dan ook, HTC heeft een korte video uitgebracht waarin ze de accessoires tonen die beschikbaar zijn voor de Rhyme. Ik had het genoegen om deze accesoires in handen te krijgen, en een beetje mee te spelen. Het is niet echt mijn ding, daarom denk ik ook dat ze echt bedoeld zijn voor de dames. Het docking station is prachtig, ik wou dat elke telefoon er een had.

 

Lees meer...

ZTE kondigen hun eerste Windows Phone 7

ZTE Corporation ("ZTE") is deze week begonnen met het showen van de eerste Windows Phone, de ZTE Tania, op de PT / EXPO COMM China 2011in Beijing.

De Tania ondersteunt HSPA +, heeft een multi-point touch 800 × 480 WVGA resolutie 4,3-inch thin film transistor (TFT) scherm en een 1GHz-processor met 3D-versnelling. Het heeft ook een 512MB cache, 4GB flash-geheugen, een autofocus 5-megapixel camera, WiFi en A-GPS. Het toestel beschikt over de nieuwste versie van Windows Phone, code naam "Mango", en zal later dit jaar in een aantal Europese landen worden gelanceerd.

Lees meer...

Mango komt eraan !


De volgende release van Windows Phone is hier. Het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld ziet nu de update (codenaam Mango) uitrollen naar alle Windows Phone 7 eigenaren, te beginnen vandaag, met het doel om alle gebruikers voor het eind van Oktober te updaten.

De nieuwste versie van Windows Phone brengt uw contacten, berichten en foto's bij elkaar op een plek, waardoor het gemakkelijk is om het leven te delen met de mensen die je belangrijk vindt, houdt u in contact en altijd up-to-date.

 

Lees meer...

De HTC Rhyme is aangekondigd

HTC heeft vandaag in New York een nieuwe Android toestel, de HTC Rhyme, aangekondigd die een mooi assortiment accessoires heeft. De Plum gekleurde versie zal worden aangeboden aan Britse klanten uitsluitend op het O2 Netwerk.

HTC Corporation, een wereldwijde ontwerper van mobiele apparaten, heeft vandaag de HTC Rhyme onthuld, een nieuw soort van telefoon gemaakt voor mensen die behoefte hebben aan geavanceerde functies, maar die een telefoon willen die strak is en naadloos past in hun leven. Het resultaat is de stijlvolle HTC Rhyme die een frisse aanpak van de integratie van verschillende kleuren, HTC Sense en aanvullende accessoires voor eennatuurlijke, persoonlijke ervaring bied.

Lees meer...

Twee Gits slaan bijna toe

Wat is een Git? Nou ja, in eerste instantie zou je denken dat het een lasterlijke opmerking over iemand is. Echter, er zijn sommige die misschien ook denken aan Git Media, die hebben hun twee nieuwe Android Honeycomb tablets aangekondigd. Git Media zal twee tablets verkopen die identiek zijn, behalve dat ze elk gebruik maken van een andere processor. De een gebruikt de NVIDIA Tegra 2 dual-core chip, en de andere maakt gebruik van de Samsung Exynos dual-core chip. Voor de rest zijn de specificaties het volgede :

Lees meer...

Sony Ericsson introduceert Xperia Unseen

Sony Ericsson onthult vandaag de Xperia Unseen, een serie korte films om de lancering van de nieuwe stijlvolle, HD smartphone, de Xperia ray te vieren. In samenwerking met VICE, Sony Ericsson schakelt de hulp in van stijlicoon, Daisy Lowe, en cult celebrity fotograaf, Ben Rayner, om de consument een inzicht te geven in het dagelijks leven van een beroemdheid.

De serie is de eerste in zijn soort dat de consument een glimp geeft van het leven van een beroemdheid door de lens van een mobiele telefoon en is gericht op de mainstream gebruiker met een bepaalde waardering voor visuele helderheid en stijl.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Multimedia Tracy and Matt Nieuws