Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

LNB-instellingen voor 8 satellieten

In dit voorbeeld heb ik aangesloten 8 universele LNB voor 8 satellieten met Echostar D-2510 IP-, D-2510 IP Viaccess, AD-3000IP of AD-3000IP Viaccess.

 

 

 

Lees meer...

Draaibare en een vaste schotels met DSB-2200

Voor installatie met een draaibare en een vaste schotels met Echostar DSB-707, DSB-808, DSB-1200, DSB-2200, DVR-5000

Dit kan als volgt worden gedaan:

U moet in de system setup menu volgende instellen.

Voor installatie met een draaibare en een vaste schotels met Echostar DSB-707, DSB-808, DSB-1200, DSB-2200, DVR-5000

Dit kan als volgt worden gedaan:

Lees meer...

Astra 2, Astra 1 en Hotbird

Astra 1 en Astra 3Met multiholder BISAT G3 A uitbreidingsset maakt u van een Visiosat antenne een 3 satelieten opstelling. Nu heb je Astra1, Astra2, en Hotbird beschikbaar op de Visiosat Bisatellite antenne. Standaard schotels zijn er minder geschikt voor, al blijken de meeste 85 cm modellen prima te voldoen voor deze trie satellieten. Standaard offset schotels kunnen op deze manier satellieten ontvangen die niet meer dan zo’n 8 graden verschillen in orbitpositie.

Lees meer...

Echostar Ontvangers met een DUO LNB

Echostar Ontvangers met een DUO LNBDe regionale omroepen, die vanaf november op Astra-1 (19.2 Oost) te zien zijn, verhuizen per 1.9.2007 naar de Astra-3 op 23.5 Oost, zal de schotelbezitter zijn installatie moeten aanpassen om beide posities te kunnen ontvangen. Om beide posities met een vast uitgerichte schotel te kunnen ontvangen, volstaat het uitwisselen van de LNB voor een monblock. Kies echter wel voor het juiste model! Monoblock LNB’s bieden ontvangst van twee satellieten in één, vast uitgerichte schotel. Ten einde de daarbij optredende signaalverliezen te compenseren, dient een iets groter model schotel te worden gebruikt. In een monoblock is een tweeweg antenneschakelaar opgenomen, die doorgaans werkt volgens het DiSEqC-protocol.

Lees meer...

LNB Settings voor 4 satellites met Ku - C BAND LNB's

LNB Settings voor 4 satellites met Ku - C BAND LNB's In dit voorbeeld heb ik aangesloten 4 Ku / C-Band LNB voor 4 satellieten met Echostar D-2510 IP-, D-2510 IP Viaccess, AD-3000IP of AD-3000IP Viaccess. Maximaal is 8 LNB's (4 Ku-band en 4 C-band - 4 schotels).

 

 

 

Lees meer...

Echostar Ontvangers met een Monoblock LNB

Echostar Ontvangers met een Monoblock LNBIn 1998 haalde Eutelsat de fabrikanten MTI en Zinwell er toe over daarvoor de zogenaamde monoblock LNB, te ontwikkelen. Dit is niets anders dan een behuizing waarin twee LNB’s en een antenneschakelaar zijn geïntegreerd. Daardoor bestaat de bekabeling tussen schotel (LNB) en ontvanger uit slechts een doorlopende kabel. Hier heb je monoblock instellingen voor Echostar satellite ontvangers.

 

Lees meer...

Astra 1 en 3 met DUO LNB

Astra 1 en 3 met monoblock De regionale omroepen, die vanaf november op Astra-1 (19.2 Oost) te zien zijn, verhuizen per 1.9.2007 naar de Astra-3 op 23.5 Oost, zal de schotelbezitter zijn installatie moeten aanpassen om beide posities te kunnen ontvangen. Om beide posities met een vast uitgerichte schotel te kunnen ontvangen, volstaat het uitwisselen van de LNB voor een monblock. Kies echter wel voor het juiste model!

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Satelliet TV LNB Configuraties