Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Nieuwe smartcards van Canal digitaal

Nieuwe smartcards van Canal digitaal Canal digitaal stuurt iedere abonnee een nieuwe - volgens hun - veiligere smartcard op! in de brief staat dat wij wel zullen begrijpen dat de verwerkingskosten groot zijn. Wij hebben echter geluk want zij nemen het grootste deel van de kosten op zich! we betalen slechts 9,95 euro. Vanaf 2 juni doet de oude card het niet meer. betaal je voor die datum, dan krijg je 3 maanden het volledige entertainmentpakket cadeau! daar heb ik niet om gevraagd, ook niet om een nieuwe smartcard en waarom moet ik hier voor dan betalen?

Lees meer...

Laatste Editie van TELE-satelliet Magazine Uitgave 0903

Laatste Editie van TELE-satelliet Magazine Uitgave 0903 TELE-satelliet Internationaal presenteerd nieuwe nummer satelliet magazine. Uw enige wereldwijde bron van informatie over de satelliet-toestellen en aanverwante producten. Lees wat deskundigen schrijven TELE-satelliet Internationaal in het nieuwe nummer van TELE-satelliet in 0903.

Lees meer...

Software-update voor de DUO LNB

DUO PNBVanaf 23 april 2007 stelt CanalDigitaal voor alle bezitters van een Philips DSR-2210 / 2211 / 2212 en Thomson TS4H-satellietontvangers een software update beschikbaar. Deze nieuwe software zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de CanalDigitaal Duo LNB (in combinatie met ontvangst van de Astra 3-satelliet) en lost daarnaast bij de Thomson TS4H het probleem op waarbij beeld en geluid niet synchroon lopen en de duitse zender ZDF geen geluid geeft.

Procedure Philips DSR 2210:

Lees meer...

Belangrijk nieuws Canal Digitaal

STR-6125Bent u in het bezit van een satellietontvanger van het merk/type Rebox 2250 of Strong 6825/6850/6855?  Dan is het mogelijk dat u binnenkort na het opnieuw inladen van de CanalDigitaal zenderlijst (optie 'Zenders snel inladen') problemen ervaart.

Dit wordt veroorzaakt door verouderde software in de genoemde satellietontvangers. Mogelijk kunnen bezitters van een Philips 7071 / 7072 hier ook last van ondervinden.

Lees meer...

Nieuw geheim algorithme Premiere kaart geactiveerd

Nieuw geheim algorithme Premiere kaart geactiveerd Nagravision zegt vanaf vanmiddag begonnen te zijn met de definitieve laatste slag om de piratenkaarten op zwart te zetten. Met deze piratenkaarten kon men gratis kijken naar de programma's van de Duitse betaaltelevisiezender Premiere. Ook de onlangs nieuw op de markt gebrachte piratenkaart met de indrukwekkende naam Anaconda laat zwart beeld zien. Anaconda werd door de makers van de Daytona kaart als opvolger van deze laatst genoemde op de markt gebracht en zou volgens de makers tenminste 3 maanden zonder onderbreking beeld verschaffen. Aan deze belofte lijkt de piratenkaart maffia zich niet te kunnen houden. De Anaconda kaart kost ongeveer 100 euro en heeft slechts 3 weken beeld kunnen laten zien op de zenders van Premiere.

Lees meer...

Het grootste Satelliet Tijdschrift van de Wereld

The World TELE-satelliet Internationaal presenteerd nieuwe nummer satelliet magazine. Uw enige wereldwijde bron van informatie over de satelliet-toestellen en aanverwante producten. Lees wat deskundigen schrijven TELE-satelliet Internationaal in het nieuwe nummer van TELE-satelliet in 0811.

Nieuwe frequentie op Turksat met Echostar zoeken

Nieuwe frequentie op Turksat met Echostar zoekenInstellingen van DSB-707,DSB-808,DSB-1200,DSB-2200, D-2600, AD-3600, DVR-5000, D-2400, DVR-7000 voor van nieuw zenders op Turksat 42 oost

Hier kunt u snelle manier voor zoeken van nieuwe frequentie op Turksat vinden.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Satelliet TV Satelliet Nieuws