Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Gratis Pagerank Checker

PagerankingWat is Pagerank 

 De link popularity, de zogenaamde Pagerank wordt door Google gebruikt. Het Pagerank cijfer geeft aan hoeveel links er naar uw website verwijzen en hoe goed de kwaliteit is van die links. Hoe hoger de Pagerank van uw website is des te hoger uw website in de zoekresultaten zal verschijnen.

De Pagerank is een cijfer tussen de 0 en de 10. Wanneer men een Pagerank heeft van 0 kan dit als zeer slecht worden beschouwd. Wanneer uw website een pagerank heeft van bijvoorbeeld 5 of 6 dan bent U al zeer goed bezig!! Persoonlijk ken ik geen sites welke een Pagerank heeft van 10, de Google zoekmachine heeft zelf een Pagerank van 9....... U kunt de Pagerank meten door op de onderstaande link te klikken, hier kunt u een website opgeven om de pagerank te bekijken.


Hoe verkrijgt U een hoge Pagerank?

Een hogere pagerank verkrijgt U door het zoeken van kwalitatief goede sites die een link naar uw pagina willen plaatsen. Hoe meer U van deze links verkrijgt en hoe beter de kwaliteit van die links is des te hoger uw Pagerank zal worden.

Valse of spoof PageRank 

Pagerank zoals men die kan zien in de Google's Toolbar kan men makkelijk manipuleren, door een vals pagerank nummer. Terwijl de Pagerank zoals die in de Google Toolbaar verschijnt zeer belangrijk is voor de meeste sites. Elke lage PageRank pagina die is geredirected via een 302 server header, naar een hoge PageRank pagina kan de PageRank van de hoge pagina krijgen. In theorie een nieuwe PR0 pagina zonder inkomende links kan via deze weg geredirect worden naar de STATCOUNTER Homepagina -die een PageRank 10 heeft - en bij de volgende PageRank update de PageRank van 10 verkrijgen. Dis is spoofing (bedrog) genaamd, een valse pagerank. 

 
Manipuleren van de PageRank 

Voor search-engine optimalizatie  doeleinden , sommige companies bieden hoge pagerank links aan webmasters. Want links van hoger -PR pagina's zijn meer geloofwaardiger, Die zijn duurder. Het kan zeer gunstig zijn om links en advertenties te verkopen als je een hoger PR hebt. Maar Google heeft publiekelijk aangekondigd dat zodra men weet dat men deze links verkoopt, ze gestraft zullen worden door hun PR naar beneden te halen, of zelfs worden genegeerd in de pagerank. 
  
 
Wanneer Update Google de Pageranks?
 
Het varieerd, Er is geen definiteve tijd interval voor de pagerank update. meestal update Google met een time interval van 3 maanden.

Klik hier om naar de Pagerank Checker Tool te gaan.

Na het Submitten duurt het even voordat de Site geanaliseerd is!

U bevindt zich hier: Home Webdesign Pagerank Checker