Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Community Building (23)

Community Building

Community Building omvat forum systemen (ook bekend als bulletin boards), gastenboeken en mailinglijst toepassingen.

View items...

Content Management (8)

Content Management

Content Management Systemen (CMS) zijn applicaties die zijn ontworpen om dynamische content voor websites te beheren.

Alle CMS-toepassingen hebben de mogelijkheid om nieuws of blogs te beheren en zijn allemaal voorzien van een template systeem waarmee het uiterlijk / stijl van webpagina's aan te sturen. De meer geavanceerde toepassingen kunnen bestaan uit een bijna eindeloze lijst van extra functies, zoals: categorieën, commentaar, logins, polls, statistiek, dossierbeheerders, FAQ managers, en ga zo maar door.

CMS-toepassingen in het algemeen passen in de volgende losse categorieën: Agenda (ook bekend als weblogs), CMS, Portalen (modulaire functies die kunnen worden toegevoegd aan een standaard drie kolommen pagina-indeling), en Frameworks (doe-het-zelf systemen).

View items...

e-Commerce and Business (1)

e-Commerce and Business

Web-based business toepassingen zijn onder meer e-commerce systemen (ook bekend als winkelwagentjes) voor het beheren van de verkoop van websites, Customer Relationship Managers (CRM), customer support systemen en projectmanagers.
U kunt een webwinkel huren, laten bouwen of gratis downloaden. Die laatste optie klinkt aantrekkelijk. Toch zijn gratis open source webwinkels niet voor niets. Want u vindt altijd wel een tekortkoming die om extra programmeer of ontwerpwerkzaamheden vraagt.

View items...

Photos and Files (1)

Photos and Files

Photos and Files bevat foto albums en andere toepassingen die helpen bij het beheer van de website van afbeeldingen, muziek, video's en andere multimedia.

View items...

Surveys and Statistics (1)

Surveys and Statistics

Enquêtes en statistieken bevat verschillende statistische toepassingen die website het verkeer te kunnen volgen en geanalyseerd, en polling en survey toepassingen kunnen worden gebruikt om de mening van bezoekers van de website opvragen.

View items...

Miscellaneous (1)

Miscellaneous

Miscellaneous heeft Contact formulieren, klokken, e-cards, URL verkorters, en andere nieuwe toepassingen.

View items...

U bevindt zich hier: Home Webdesign Webapplicaties