Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Wamp Server met Windows 7

Wamp 2.2.8

Zet Windows 7 in een WAMP Server en Enable Port Forwarding. Als u onlangs een upgrade naar Microsoft 7 kunt verbeteren van de functionaliteit van Windows 7 door er een server. Er zijn nog vele andere mogelijkheden, draait Windows 7 als server kunt u webpagina's host, deel uw documenten met vrienden en familie, en kunt u toegang tot uw documenten van buiten uw lokaal netwerk.

Deze tutorial zal aantonen hoe de Windows 7 (alle versies) in een web-server, en hoe je port forwarding op je router die je de mogelijkheid geeft om verbinding te maken met uw server van buiten uw lokaal netwerk. Deze uitleg vereist Windows Vista, 512MB RAM, en 64.6MB vrije ruimte op uw harde schijf.

U kunt installeren Apache-server, MySQL, PHP en in een stap met behulp van WAMP. WAMP is een freeware pakket dat bundels Apache, MySQL, PHP en in een uitvoerbaar bestand. Je kan het downloaden WAMP van het project homepage. Zodra u downloaden WAMP, dubbelklikt u op het pictogram en beginnen met het installeren.

Klik op Next om te beginnen:

Image

Na het akkoord gaan met de WAMP licentie, selecteert u de bestemming locatie. Laat de standaard locatie "c: \ wamp" en klik op Next:

Image

U bevindt zich hier: Home Webdesign Webserver Wamp Server met Windows 7