Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

BTW berekenen

Deze gratis dienst is geschikt voor ondernemers, winkeliers, freelancers en consumenten!

Boekhouden en factureren (verkoopfacturen) naar uw klanten na verkoop van uw diensten en/of producten! Kortom: het ideale hulpmiddel bij uw btw-administratie!

Wist u dat er veel fouten worden gemaakt in aankoopfacturen? Controleer uw facturen met deze btw-calculator! Eenvoudig ontvangen nota’s en/of facturen checken op btw! Hiermee voorkomt u fouten in uw boekhouding en dat bespaart geld!

Lees meer...

Muurventilator inbouwen

Muurventilator inbouwenMet een inbouw muurventilator raakt u onfrisse en vochtige lucht in badkamer en toilet snel kwijt. De maximale trek ontstaat als u de ventilator recht tegenover de luchttoevoer plaatst en zover mogelijk daar vandaan. De plaats hangt natuurlijk ook samen met die van de stroomtoevoer. Als u de ventilator aansluit op het centrale lichtpunt, dan slaat hij aan zodra iemand de ruimte gebruikt.

 

Lees meer...

Checklist huis bezichtigen

checklijst

Tip: Print deze pagina en neem hem mee als u het huis gaat bezichtigen.
Zo kunt u gemakkelijk de vragen aanvinken en afmetingen van het huis invullen.

Verborgen gebreken
De verkoper is bij de wet verplicht om alle belangrijke zaken en verborgen
 gebreken te melden, maar de koper heeft tevens de plicht zelf onderzoek te doen. Let daarom bij bezoek op de volgende aspecten:

Lees meer...

WC Ventilator met timer

WC Ventilator met timerMet het aanzetten van de lichtschakelaar gaat de ventilator draaien. Na het uitzetten van de schakelaar zal de ventilator nog enige tijd doordraaien. Dit is afhankelijk van de tijdsindelingen schroef (potmeter D) en zal tussen 1 tot 20 minuten bedragen. Het instellen van de timer doet u door met een passende schroevendraaier de tijdinstelling schroef te verdraaien. Linksom draaien geeft een kortere, rechtsom een langere tijd. De voor u beste uitlooptijd kunt u naar wens instellen.

Lees meer...

Beveilig uw computer

Beveilig uw computerInstalleer geen onbekende of illegale software
Als u gebruikmaakt van internet of e-mail, bestaat de kans dat u een virus of onbekend programma downloadt. Dit kan de werking van uw bestaande programma's wijzigen wat ongewenste gevolgen kan hebben. Installeer dus nooit een onbekend programma dat u aangeboden krijgt via bijvoorbeeld uw e-mail. De Rabobank zal nooit programma's via e-mail aanbieden.

Lees meer...

Elektrisch bedienbare shutter

Elektrisch bedienbare shutterJasno Shutters heeft haar collectie uitgebreid met de Remote shutter. Jasno is hiermee de eerste leverancier die houten binnenluiken met een elektrisch bedieningssysteem in Europa op de markt brengt. Op het eerste gezicht zijn de Remote shutters identiek aan de reeds bestaande Jasno shutters. Echter, door de elektrisch verstelbare lamellen bieden ze nog meer comfort en zijn ze ideaal bij moeilijk bereikbare ramen.

Lees meer...

Schutting plaatsen

Schutting plaatsenSoms is schuttinghout geïmpregneerd met wolmanzout, een schadelijke stof die binnen afzienbare tijd verboden zal worden. Er is echter ook schuttinghout verkrijgbaar dat met was behandeld of onder hoge druk gestoomd is. Dit is even duurzaam maar veel minder schadelijk voor het milieu. Gebruikt u toch gewolmaniseerd hout, eet dan geen vruchten van planten die vlakbij de schutting groeien (bijvoorbeeld: aardbeien).

Lees meer...

Zorgtoeslag / Kindertoeslag / Kindgebonden budget

ImageCalculator voor de Zorgtoeslag(2006 - 2009) , Kindertoeslag(2008) en Kindgebonden budget (2009).

Dit programma is gemaakt door Vectra. Het berekend eenvoudig de bovengenoemde toeslagen zonder dat er een verbinding met het internet nodig is. Vectra is op dit moment nog bezig met een versie waar de berekening ook zichtbaar is en een programma waarmee de eigen woning schuld kan worden berekend.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Wonen