Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Schutting plaatsen

Schutting plaatsenSoms is schuttinghout geïmpregneerd met wolmanzout, een schadelijke stof die binnen afzienbare tijd verboden zal worden. Er is echter ook schuttinghout verkrijgbaar dat met was behandeld of onder hoge druk gestoomd is. Dit is even duurzaam maar veel minder schadelijk voor het milieu. Gebruikt u toch gewolmaniseerd hout, eet dan geen vruchten van planten die vlakbij de schutting groeien (bijvoorbeeld: aardbeien).

Lees meer...

Muurventilator inbouwen

Muurventilator inbouwenMet een inbouw muurventilator raakt u onfrisse en vochtige lucht in badkamer en toilet snel kwijt. De maximale trek ontstaat als u de ventilator recht tegenover de luchttoevoer plaatst en zover mogelijk daar vandaan. De plaats hangt natuurlijk ook samen met die van de stroomtoevoer. Als u de ventilator aansluit op het centrale lichtpunt, dan slaat hij aan zodra iemand de ruimte gebruikt.

 

Lees meer...

WC Ventilator met timer

WC Ventilator met timerMet het aanzetten van de lichtschakelaar gaat de ventilator draaien. Na het uitzetten van de schakelaar zal de ventilator nog enige tijd doordraaien. Dit is afhankelijk van de tijdsindelingen schroef (potmeter D) en zal tussen 1 tot 20 minuten bedragen. Het instellen van de timer doet u door met een passende schroevendraaier de tijdinstelling schroef te verdraaien. Linksom draaien geeft een kortere, rechtsom een langere tijd. De voor u beste uitlooptijd kunt u naar wens instellen.

Lees meer...

Elektrisch bedienbare shutter

Elektrisch bedienbare shutterJasno Shutters heeft haar collectie uitgebreid met de Remote shutter. Jasno is hiermee de eerste leverancier die houten binnenluiken met een elektrisch bedieningssysteem in Europa op de markt brengt. Op het eerste gezicht zijn de Remote shutters identiek aan de reeds bestaande Jasno shutters. Echter, door de elektrisch verstelbare lamellen bieden ze nog meer comfort en zijn ze ideaal bij moeilijk bereikbare ramen.

Lees meer...

U bevindt zich hier: Home Wonen Klussen in huis