Youtips Archive

Deziweb WebhostingSatreparatie.nl

Elektrisch bedienbare shutter

Elektrisch bedienbare shutterJasno Shutters heeft haar collectie uitgebreid met de Remote shutter. Jasno is hiermee de eerste leverancier die houten binnenluiken met een elektrisch bedieningssysteem in Europa op de markt brengt. Op het eerste gezicht zijn de Remote shutters identiek aan de reeds bestaande Jasno shutters. Echter, door de elektrisch verstelbare lamellen bieden ze nog meer comfort en zijn ze ideaal bij moeilijk bereikbare ramen.

Jasno speelt hiermee in op de vraag naar meer modern woongemak, want een handmatige bediening is niet altijd optimaal bij shutters die hoger hangen. De Remote shutter heeft een simpel bedienbare afstandsbediening, dus het openen en sluiten van de shutters in nu een fluitje van een cent.

De collectie shutters van Jasno is uitgebreid met een Remote-uitvoering. Door de toegepaste elektrische bediening zijn deze shutters geschikt voor toepassing bij moeilijk bereikbare ramen of gebruik door ouderen. De Remote shutter heeft verschillende voorgeprogrammeerde lamelstanden die op de afstandsbediening staan aangegeven. Hiermee zijn de lamellen in te stellen op de steeds wijzigende lichtval. Verder is het mogelijk de shutterpanelen afzonderlijk of gelijktijdig te bedienen. Handmatige bediening blijft bovendien mogelijk door de houten bedieningslat aan de voorzijde van de lamellen. De motorische aandrijving is weggewerkt aan de achterzijde van de shutterpanelen en werkt geruisloos. De Remote shutter heeft verschillende voorgeprogrammeerde lamelstanden die duidelijk op de afstandsbediening staan aangegeven. Hiermee kun je de lamellen eenvoudig instellen op de steeds wijzigende lichtinval. Het is mogelijk om verschillende shutterpanelen afzonderlijk of tegelijkertijd te bedienen. Ook is de Remote shutter uitgerust met een houten bedieningslat aan de voorzijde van de lamellen waardoor handmatige bediening mogelijk blijft.

De motorische aandrijving is weggewerkt aan de achterzijde van de shutterpanelen en werkt geruisloos. De shutter pikt het signaal van de afstandsbediening op door een klein oogje aan de voorzijde van het paneel. Het infraroodsysteem is ongevoelig voor signalen van andere apparatuur. Ondanks deze moderne technieken hebben de Remote shutters hun karakteristieke uitstraling niet verloren. Door de verschillende mogelijkheden in kleur, paneelverdeling en lamelbreedte kunnen tal van stijlen worden gecreëerd. Ook voor ramen met afwijkende vormen – bijvoorbeeld ronde, schuine of getoogde ramen – kunnen Remote shutters worden toegepast.

U bevindt zich hier: Home Wonen Klussen in huis Elektrisch shutter