We're serious about tips

Deziweb Webhosting

Satreparatie.nl

ZTE kondigen hun eerste Windows Phone 7

ZTE Corporation ("ZTE") is deze week begonnen met het showen van de eerste Windows Phone, de ZTE Tania, op de PT / EXPO COMM China 2011in Beijing.

De Tania ondersteunt HSPA +, heeft een multi-point touch 800 × 480 WVGA resolutie 4,3-inch thin film transistor (TFT) scherm en een 1GHz-processor met 3D-versnelling. Het heeft ook een 512MB cache, 4GB flash-geheugen, een autofocus 5-megapixel camera, WiFi en A-GPS. Het toestel beschikt over de nieuwste versie van Windows Phone, code naam "Mango", en zal later dit jaar in een aantal Europese landen worden gelanceerd.

ZTE is de enige strategische Chinese smartphone partner voor Microsoft en is van plan om extra smartphones, gebaseerd op het Windows-platform Phone, in de toekomst te introduceren.

Windows Phone heeft een unieke gebruikersinterface dat Live Tiles gebruikt, waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om verbinding te maken en te delen met vrienden, familie en collega's. Het besturingssysteem levert ook een snelle, levendige web-ervaring met Internet Explorer © 9 en hardware-acceleratie. Het verbindt ook apps met searches, waardoor ze gemakkelijker te vinden en te gebruiken zijn.

 

ZTE heeft veel succes met zijn andere telefoons, en we hopen hiermee door te gaan met de Windows Phone "Tania", " ei de heer He ShiyouExecutive Vice President en hoofd van de Terminal Division van ZTE. "Deze nieuwe smartphone zal ZTE's product-strategie op meerdere platforms kristalliseren, terwijl we onze klanten een breder scala aan OS keuzes geven

 

 

Ik kan niet wachten om te zien of dit net zo'n koopje is als de recente Android telefoons van  ZTE.

 

Recensie door: James
Vertaald door Hakan Ulgur

Bron afkomstig van : http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/zte-announce-first-windows-phone-7-compl